Ajánlatkérés

Blog: Ipari alpintechnika és ipari szolgáltatások

50.000 m3 Ipari tároló tartály – Védőbevonat

50.000 m3 Ipari tároló tartály – Védőbevonat

Az AlpAccess technikai részlege, amely a védőbevonatok szolgáltatásáért felelős, nemrégiben befejezett egy újabb nagy projektet, amely bizonyítja munkatársaink hozzáértését és tudásszintjét, az ellenőreink felületkezelésben tanúsított tapasztalatait, valamint a vállalat rendelkezésére álló erőforrásait hasonló projektek megvalósításához.

Az AlpAccess által nyújtott szolgáltatások közé tartozik a projektmenedzsment, a felület előkészítése, a védőbevonat felvitele, a minőségellenőrzés és a minőségbiztosítás.

Részletek itt...

Alpintechnika és és száraz csiszolás

Alpintechnika és és száraz csiszolás

Az elmúlt 20 évben az alpintechnikát egyre inkább használják hozzáférési módszerként alacsony költsége és gyorsága miatt, olyan más hozzáférési módszerekhez viszonyítva, mint például az állványok vagy az emelt mobil munkaállványok (MEWPS).

Részletek itt...

Festékraktár, az AlpAccess vállalat gépjárműve

Ipari festékek: jó gyakorlatok a helyes tárolás terén

Ahhoz, hogy az ipari festési szolgáltatásokra vonatkozó megrendeléseknek eleget tudjunk tenni, kénytelenek vagyunk jelentős mennyiségű ipari festéket raktáron tartani. Az AlpAccess vállalatnál több mint 10.000 l festék van állandó jelleggel raktáron. Ezt a mennyiséget úgy kell tárolni, hogy a környezeti tényezők ne károsítsák a minőségét, és az érvényben levő jogszabályokat is betartsuk.

Részletek itt...

Latchways lezuhanásgátló rendszer

Milyen szabványok alapján kell tesztelni a vízszintes mentőkötél-rendszereket?

A mentőkötél-rendszereket mindig azon szabvány szerint teszteljük, amely az adott földrajzi makrorégióban érvényes.

A mentőkötél-rendszerek tesztelésének európai szabványai...

Részletek itt...

Mentőkötél

Munkavégzés a magasban: öt biztonságos módszer

Magasban történő munkavégzésnek nevezünk minden olyan helyen végzett munkát, amelynek esetén ha nem teszünk óvintézkedéseket, valaki lezuhanhat, és sérülést szenvedhet vagy akár életét is vesztheti.

A magasból történő lezuhanás a munkahelyi balesetek, illetve halálesetek leggyakoribb oka. Pontosabban a leggyakoribbak a létráról/lépcsőről és a törékeny tetőszerkezetekről történő lezuhanások.

Részletek itt...

Rólunk írták