Ajánlatkérés

Blog: Ipari alpintechnika és ipari szolgáltatások

50.000 m3 Ipari tároló tartály – Védőbevonat

50.000 m3 Ipari tároló tartály – Védőbevonat

Az AlpAccess technikai részlege, amely a védőbevonatok szolgáltatásáért felelős, nemrégiben befejezett egy újabb nagy projektet, amely bizonyítja munkatársaink hozzáértését és tudásszintjét, az ellenőreink felületkezelésben tanúsított tapasztalatait, valamint a vállalat rendelkezésére álló erőforrásait hasonló projektek megvalósításához.

Az AlpAccess által nyújtott szolgáltatások közé tartozik a projektmenedzsment, a felület előkészítése, a védőbevonat felvitele, a minőségellenőrzés és a minőségbiztosítás.

Részletek itt...

Alpintechnika és és száraz csiszolás

Alpintechnika és és száraz csiszolás

Az elmúlt 20 évben az alpintechnikát egyre inkább használják hozzáférési módszerként alacsony költsége és gyorsága miatt, olyan más hozzáférési módszerekhez viszonyítva, mint például az állványok vagy az emelt mobil munkaállványok (MEWPS).

Részletek itt...

Festékraktár, az AlpAccess vállalat gépjárműve

Ipari festékek: jó gyakorlatok a helyes tárolás terén

Ahhoz, hogy az ipari festési szolgáltatásokra vonatkozó megrendeléseknek eleget tudjunk tenni, kénytelenek vagyunk jelentős mennyiségű ipari festéket raktáron tartani. Az AlpAccess vállalatnál több mint 10.000 l festék van állandó jelleggel raktáron. Ezt a mennyiséget úgy kell tárolni, hogy a környezeti tényezők ne károsítsák a minőségét, és az érvényben levő jogszabályokat is betartsuk.

Részletek itt...

Latchways lezuhanásgátló rendszer

Milyen szabványok alapján kell tesztelni a vízszintes mentőkötél-rendszereket?

A mentőkötél-rendszereket mindig azon szabvány szerint teszteljük, amely az adott földrajzi makrorégióban érvényes.

A mentőkötél-rendszerek tesztelésének európai szabványai...

Részletek itt...

Mentőkötél

Munkavégzés a magasban: öt biztonságos módszer

Magasban történő munkavégzésnek nevezünk minden olyan helyen végzett munkát, amelynek esetén ha nem teszünk óvintézkedéseket, valaki lezuhanhat, és sérülést szenvedhet vagy akár életét is vesztheti.

A magasból történő lezuhanás a munkahelyi balesetek, illetve halálesetek leggyakoribb oka. Pontosabban a leggyakoribbak a létráról/lépcsőről és a törékeny tetőszerkezetekről történő lezuhanások.

Részletek itt...

Korrózió

Mi a korrózió és hol lép fel? Hogyan tudunk védekezni hatásai ellen?

Fémek vesznek körül bennünket. Mindenütt fémszerkezeteket látunk, és az a tendencia, hogy ezeket használjuk csak erősödik. Fő ellenségük a korróziónak nevezett minőségromlás folyamata.

Ha a korrózió szót halljuk, elsőként a vastartalmú ötvözeteken megjelenő rozsda képét idézi fel emlékezetünk.

Részletek itt...

Alpintechnikai tanfolyam

Az első SPRAT-szakképesítést biztosító alpintechnikai tanfolyam Romániában

Az első SPRAT-szakképesítést biztosító alpintechnikai tanfolyamot a múlt héten tartották Romániában. A szervező a brassói Solo nevű cég volt, a képzés pedig a saját központjukban zajlott 6 résztvevővel. Tekintettel arra, hogy az első ilyen romániai tanfolyam volt, az összes résztvevő a direct entry eljárást követte, hogy megszerezze a 2., illetve a 3. szintű szakképesítést. Az AlpAccess két résztvevővel képviseltette magát. Sergiu Pereu és Dragoş State a 2., illetve a 3. szintű szakképesítést célozta meg.

Részletek itt...

Rólunk írták