Ajánlatkérés

Egészség, biztonság, környezet és minőség

Az olaj- és gázipar, valamint az energiaipar számára szolgáltató vállalatként sokszor nehéz és veszélyes környezetben kell tevékenykednünk. A kockázatcsökkentés érdekében az első helyen mindig alkalmazottaink biztonsága áll.

Célunk a balesetek és a sérülések kizárása, összes tevékenységünk esetében. Ez ambiciózus kezdeményezés, de bízunk abban, hogy sikerül megvalósítanunk.

Az OHSAS 18001 jelű szabványnak megfelelő munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszert (MEBIR-t) alakítottunk ki.

A munkabiztonság – amire vállalkozunk

  • A NULLA megoldás szorgalmazása – Nulla kockázat, nulla veszteség, nulla baleset.
  • A tevékenységeinkhez szükséges természeti erőforrások felelős felhasználásának a szorgalmazása.
  • A MEBIR-nek mint munkahelyi politikának a szorgalmazása, hogy az összes alkalmazott tudjon róla és céljairól.

A munkabiztonság


A környezet

A környezet

  • Környezeti stratégiánk a következő kérdések köré szerveződik: a klímaváltozással kapcsolatos tevékenységek, az energiatakarékosság, a vízfelhasználás, az erőforrások felelős felhasználása, a hulladékgazdálkodás, a környezetszennyezés megelőzése, valamint a környezet meg a biodiverzitás védelme.
  • Tudatában vagyunk a környezetvédelem fontosságának, és oly módon tevékenykedünk, hogy környezeti hatásaink minimálisak legyenek.
  • Célunk, hogy NULLA környezeti kárt okozzunk.
  • Az ISO 14001 jelű szabványnak megfelelő környezetközpontú irányítási rendszert alakítottunk ki.

A minőség

  • Munkánkban projektjeink értékének a növelésére törekszünk, de anélkül, hogy veszélyeztetnénk ezek integritását és minőségét.
  • Mindig mindent megteszünk annak érdekében, hogy megtaláljuk a legjobb megoldásokat, és prioritásként kezeljük a minőséget a projekt költségvetésétől függetlenül.
  • Az ISO 9001 jelű szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszert alakítottunk ki.

A minőség

Az AlpAccess vállalat fő célkitűzése az ügyfelek igényeinek és elvárásainak a feltérképezése, illetve kielégítése. Ez tevékenységünk mozgatórugója. Tevékenységünket az ügyfelek által megszabott feltételek értelmében alakítjuk ki, és igyekszünk mindegyikük megfelelő partnere lenni.

Szolgáltatásaink minőségének és biztonságának garantálása érdekében ‒ professzionalizmusunk, illetve a munkacsoportok motiválásának a segítségével ‒ folyamatosan optimalizáljuk az erőforrások felhasználását.

TruQC Logo

Az AlpAccess 2017-ben vezette be a minőségirányítási rendszer keretében és a minőség folyamatos javításának, illetve növelésének az érdekében az iPad-ekre írt truQC alkalmazás segítségével összeállított jelentéseket. Ez a rendszer ‒ a hagyományos papíralapú vagy számítógépes rendszerekhez képest ‒ lényegesen felgyorsítja a minőségellenőrzés és a jelentések összeállításának a folyamatát.


Papertrail Logo

A védőfelszerelések menedzsmentjére és időszakos ellenőrzésére a Papertrail számítógépes nyilvántartó rendszert használjuk. A Papertrail a védőfelszerelések időszakos ellenőrzésének nyilvántartására kidolgozott felhő alapú alkalmazás.

Rólunk írták