Ajánlatkérés

Társadalmi Felelősségvállalás

Ipari jellegének dacára az AlpAccess hegyvidéken jött létre, és ebből kifolyólag sajátos jellemzőkkel bíró közösség, illetve egészséges és környezettudatos életmód kialakításán fáradozunk. Olyan projektekben veszünk részt, illetőleg olyan projekteket irányítunk, amelyek lépésről lépésre közelebb visznek céljainkhoz, és a bennünket meghatározó hegy felé irányítanak.

Ciucas X3

CIUCAȘ X3

Évről évre mi vagyunk a Ciucaş X3 elnevezésű hegyi futóverseny főszponzora. A verseny helyszíne a Csukás-hegység és három külön próbából áll: a félmaratoni, a maratoni és az ultramaratoni futóverseny, amelynek keretében több mint 100 km-es távot kell megtenni. A verseny célja a sportolás, valamint az egészséges életmód szorgalmazása, továbbá a turistáknak a Csukás-hegységbe történő csalogatása, amely Románia egyik legszebb és legérdekesebb hegyvonulata.

Egy fát egy szerződésért

Egy fát egy szerződésért

InEgy hagyományos román mondás szerint élete során az embernek el kell ültetnie egy fát, és fel kell építenie egy házat. A „ház” amelyet építünk a vállalkozásunk, de most már fáink is vannak, s azt reméljük, hogy az elkövetkező esztendőkben ezek erdővé terebélyesednek.

Ez a projekt válasz azokra az átfogó tarvágásokra, amelyek sajnálatos módon jellemzők Romániára. Következésképpen, minden évben, minden újonnan megkötött szerződés alkalmával az AlpAccess vállalat el fog ültetni egy fát a különböző civil szervezetek önkénteseinek a részvételével.


A Kárpátok turistajelzéseinek a kialakítása, újrafestése

A Kárpátok turistajelzéseinek a kialakítása, újrafestése

Ez a projekt lehetőséget teremtett számunkra, hogy hasznosítsuk a korrózióvédelmi festési munkálatok nyomán megmaradt festéket. A projekt keretében az (újra)festési akciókat lebonyolító civil szervezetek és hegyimentő-csapatok számára biztosítunk festéket, fogyóanyagokat és egyéni védőfelszerelést. Minél biztosabbak a turistaösvények, annál többen merészkednek fel a hegyre.

A Ciucaş Turista- és Alpinistaklub

A Ciucaş Turista - és Alpinistaklub

A Ciucaş/Csukás TAK célja a hegyekhez kapcsolódó sportok és tevékenységek, valamint a Csukás-hegység térségének a népszerűsítése. Az AlpAccess vállalat támogatja a klub tevékenységét s projektjeit.

Ha szeretne a fenti projektek valamelyikében részt venni, kérjük írjon az: office@alpaccess.com e-mailcímre.

Rólunk írták