Ajánlatkérés

Ipari fémállványzatok felszerelése és bérbeadása

Többirányú, valamint felfüggesztett és gördülőállványokat szerelünk 2000 óta.
Jogunk a Hünnebeck társaság romániai leányvállalata állványrendszereinek a felszerelésére. Ez a Harsco Infrastructures nevű vállalat egybeolvadt a Brand Infrastructure and Energy Services-szel, és így a globális piac egyik legnagyobb vállalatává nőtte ki magát.

Ipari fémállványzatokkal kapcsolatos szolgáltatások

1 Állványzatok felszerelése

 • Többirányú, CUPLOK® rendszerű állványzatok felszerelése
 • Homlokzati állványzatok felszerelése
 • Lépcsőállványok felszerelése
 • Gördülőállványok felszerelése
 • Felfüggesztett állványok felszerelése
 • Biztonsági hálók felszerelése
 • Állványzatok lezárása
 • Állványzatok ellenőrzése
 • Állványzatok bérbeadása

Ajánlatkérés

A midiai állványrendszer

A midiai állványrendszer


Fémállványzat felszerelése

Fémállványzat felszerelése

Állványzat az işalniţai hőerőműnél

Állványzat az işalniţai hőerőműnél

2 A felszerelt állványzatok tartozékai

 • Mozgó mentőkötél-rendszerek
 • A magasban található munkaállomás megközelítéséhez szükséges felszerelések
 • Összehúzódó membránok
 • Biztonsági hálók
 • Tartóhálók

Tanúsítványok és nemzetközi szervezeti tagság

 • ISO Logo

  Saját integrált irányítási rendszer azaz minőségirányítási, környezetközpontú irányítási, valamint munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszer.

 • DROPS Logo

  DROPS-tagság: A tárgyak ipari tevékenységek során történő lezuhanásának megelőzésére irányuló kezdeményezés.

 • ISFP Logo

  ISFP-tagság: International Society for Fall Protection (A Lezuhanás Elleni Védelem Nemzetközi Társasága.

 • SAIA Logo

  SAIA-tagság: Scaffold and Access Industry Association (globális szintű Állványozási és Megközelítés-ipari Társaság.


CUPLOK® rendszerű állványzatok leírása

CUPLOK® rendszerű állványzat

A CUPLOK® teljes mértékben galvanizált acélból készült állványrendszer, amely többféleképpen alkalmazható: bármilyen rendeltetésű szerkezetek, tartószerkezetek, illetve állványzatok kialakítására. A CUPLOK® sajátossága az illesztési csomópont, amely maximum négy elem összeillesztését teszi lehetővé egy adott csomópontban.

Alkalmazása

A CUPLOK® széles körben alkalmazható: homlokzati állványok, körállványok, platformok és lépcsőállványok kialakítására. A rendszert gyakran alkalmazzák tatarozási és homlokzati munkálatoknál, falak megépítésénél, tartó- vagy lépcsőállványokként, de sajátosabb alkalmazási területei is ismeretesek, mint például a hajógyártás, a kőolaj-finomítók és a vegyipar.

Állványaink között megtalálhatók a CUPLOK® lépcsőállványok, gördülőállványok és rakodóplatformok. Új elemek és könnyű anyagok bevonásával a Hünnebeck vállalat a rendszer újabb alkalmazásait teszi lehetővé.

Acélból készült progresszív korlátok és platformok

A CUPLOK® rendszer állandóan fejlődik. A legutóbbi újítást a progresszív korlátrendszer jelenti, amely lehetővé teszi a jelenlegi szinten használt korlátok és platformok felhasználásával a következő emelet megépítéséhez szükséges biztonságos platform kialakítását. A teljes egység rendszerbe állítása acélplatformok segítségével történik. Ezek pedig növelik az állványzat, illetve a körülötte levő terület biztonságát.

CUPLOK® rendszerű állványzat

CUPLOK® rendszerű állványzat

A midiai állványrendszer

A midiai állványrendszer


A Layher állványrendszer leírása

A Layher állványrendszer

A Layher rendszerek és termékek a piacon található összes terméknél hatékonyabban oldják meg a valós problémákat, és megkönnyítik mindennapi munkánkat, illetve növelik annak biztonságát és hatékonyságát. A Németországban tervezett és gyártott Layher állványrendszer a legbiztonságosabbak és legmegbízhatóbbak.

A Layher vállalat a vezető ipari állványrendszer-gyártó, és egyben az állványtechnológia forradalmasítója. Világszerte a termékei jelentik a standardot az állványok terén. A Layher a legnagyobb integrált és moduláris állványrendszereket gyártó cég világszinten. Az ipari állványrendszerek területén a Layher termékek jelentik a biztonságot és a minőséget.

Az acélból, illetve alumíniumból készült Layher állványok bizonyítottak már világszerte a legnagyobb építőtelepeken is. Biztonságosak, széles körben alkalmazhatók, és igen hatékonyak a legkülönfélébb projektek esetében is. A Layher gyártotta ipari állványrendszerek összeférhetőek a berendezések és tartozékok tág körével, továbbá a legkülönfélébb alkalmazásokhoz illeszthetők.

Layher állványrendszer

Layher állványrendszer

Layher állványrendszer

Layher állványrendszer


Hünnebeck Logo

Jogunkban áll a Hünnebeck társaság romániai leányvállalata (korábban Harsco Infrastructures) állványrendszereinek a felszerelésére és a kapcsolt szolgáltatások nyújtására. A Harsco Infrastructures, a Harsco Corporation nevű egyik legjelentősebb vállalata 213-ban egybeolvadt a Brand Infrastructure and Energy Services-szel, és így a globális piac egyik legnagyobb vállalatává nőtte ki magát.


Rólunk írták